Tuinen Tom De Winne

Quotes

Dhr. en Mevr. Van Praet - Kruishoutem

Wij zijn heel tevreden over de uitvoering van de plannen van onze tuin. Alles werd heel nauwkeurig uitgevoerd door Tom en zijn team. De vooropgestelde timing werd gehaald en alle gemaakte afspraken werden nagekomen. Tijdens de uitvoering van de werken werden constructieve alternatieven aangeboden. Kortom, wij zijn heel enthousiast over de samenwerking met Nele en Tom en kijken uit naar de warme lentedagen om te genieten van onze tuin!

 

Dhr. en Mevr. Verlodt - Petegem a/d Schelde

Toen de flyer bij ons in de bus lag van Tuinen Tom De Winne, sprak hij ons meteen aan: Strak, modern en helemaal af! En die begrippen vinden wij terug enerzijds in het plan van Nele en anderzijds in de uitvoering van Tom en zijn team. De samenwerking tussen hen, de communicatie en de ideeën zijn hun troef. En tot slot... het genieten... is aan ons besteed.

 

Dhr. en Mevr. Lambert - Elsegem

De samenwerking verliep uitermate vlot. Je kon met een half woord begrijpen wat wij bedoelden. We hadden een 'droomtuin' in gedachten, maar de tuin die jij hebt ontworpen was nog zoveel mooier dan onze droomtuin. Strak, sober, maar toch speels. Je houdt ook rekening met het karakter van het huis en haar omgeving. De ontwerpen lieten niet lang op zich wachten en met veel beeldmateriaal konden we een perfect beeld vormen van hoe onze tuin er zou uitzien. We zullen nog lang nagenieten in ons favoriet onthaastingshoekje! Kortom een aangename samenwerking... een aanrader!

 

Dhr. en Mevr. Declercq-Degeyter - Gent

Toen we, na enig zoekwerk, de ontwerpen van Nele op de sfeer-beurs konden bekijken, wisten we onmiddellijk dat het dat was wat we zochten! En inderdaad vanaf onze eerste babbel klikte het zeer goed. Het was geen eenvoudige opdracht want we wilden veel: zon, rust, strak en groen en dit alles in een mini-stadstuintje... maar Nele en haar team hebben er echt iets mooi van gemaakt met plaats om te zonnen, plaats om tot rust te komen bij het water en vooral plaats om te genieten samen met de kinderen en vrienden! Bedankt Nele en Tom

 

Dhr. en Mevr. Vanhauwermeiren-Ramaut - Saint-Sauveur

We zijn in contact gekomen met Nele en Tom via de Sfeer beurs. Hun strakke en eenvoudige ontwerpen spraken ons direct aan alsook hun manier van aanpak. En bovendien hadden ze goede referenties. Het grote voordeel voor ons was echter dat je maar met één aannemer moet werken voor ontwerp, tuin en verhardingswerken (oprit, terras). Van bij de eerste contacten en plannen met Nele zat het goed; ze heeft heel goed geluisterd naar onze wensen maar deze vakkundig verwoord in haar eigen stijl die ze trouw blijft. Ze geeft heel eerlijk adviezen en respecteert de budgetten. Het grootste pluspunt is evenwel dat ze steeds bereikbaar is en dat ze de gemaakte afspraken en timing respecteert. De uitvoering van de werken was tot in de puntjes verzorgd. Echt een aanrader.

 

Dhr. en Mevr. Hutsebaut - Gent

Al toen we de eerste keer met Nele babbelden, op Sfeer, voelden we dat het goed zat. Nele voelde perfect aan wat we wilden en het ontwerp was dan ook meteen OK: een strak, maar ook warm stadstuintje. En het resultaat overtreft onze stoutste dromen! Het terras, de vijver, de niveauverschillen en het groen vormen een perfect geheel. En de verlichting maakt alles echt af. Onze tuin toont hoe we zijn. We kijken dit jaar extra uit naar de eerste warme lentedag!

 

Dhr. en Mevr. Dewulf Brussel

‘Een verwilderd stadstuintje in het centrum van Brussel omtoveren tot een onderhoudsvrije en moderne buitenleefruimte’ dat was de opdracht in een notendop. We wilden een stevig en mooi terras op het gelijkvloers, voldoende plaats om via een trap beneden te barbecueën, mooie en functionele verlichting en uiteraard weinig onderhoud en een fonteintje. Het eerste ontwerp van Nele was meteen een schot in de roos; ze had onze wensen goed verwerkt tot een praktisch en betaalbaar concept. De uitvoering is prima verlopen. Zelf hadden we weinig of geen tijd om er ons mee bezig te houden maar Tom en zijn team hebben dit tot een zéér goed einde gebracht. We werden steeds goed geïnformeerd en dat gaf ons een goed gevoel.

 

Dhr. en Mevr. Deloore De Pinte

Nele verraste ons met een origineel en hedendaags ontwerp dat prima aansluit bij de architectuur van onze woning. Al onze vragen werden beantwoord en we kregen verschillende gedetailleerde offertes zodat we duidelijke keuzes konden maken. Over de uitvoering kunnen we ook enkel positief; de werken startten op tijd en Tom en zijn team werkten het vakkundig af.

 

Dhr. en Mevr. De Roo Bachte Maria Leerne

Nele slaagde erin om ons “Zen” concept in een sfeervol plan te vertalen. En Tom en zijn team stonden garant voor de efficiënte uitvoering ervan. We vreesden echter dat de tijdslimiet niet gehaald zou worden maar Tom en Nele’s belofte werd nagekomen. Op 1 mei vierden we het communiefeest van onze zoon in onze nieuwe aangelegde tuin.

 

Mevr. Bohez Kruishoutem

Perfect teamwork van Nele en Tom! Een schitterend tuinontwerp volledig getekend volgens de wensen van de klant. De aanleg van de tuin verloopt perfect op schema en volgens de regels van de kunst. Het resultaat van hun werk is dat ik mij geen mooiere tuin zou kunnen wensen.

 

Dhr. en Mevr. Vanderlinden Deinze

Héél modern ontwerp waarbij onze oorspronkelijke ideeën ook in rekening werden gebracht en dankzij Nele werd alles héél esthetisch uitgetekend. De uitvoering is heel kwaliteitsbewust gebeurd en heel punctueel. Een goede samenwerking tussen Nele, als tuinarchitect, en Tom, als tuinaannemer.

 

Dhr. en Mevr. Dedeken Kruishoutem

Men sprak van een voorontwerp, maar eigenlijk was het ontwerp reeds af. De strakheid, soberheid en de gebruikte materialen, al onze verwachtingen waren reeds in het plan verwerkt. Meer nog, hier en daar werden er pittige details bijgetekend, waar we zelf nooit aan gedacht hadden.