Totaal

of niet. Tuinen Tom De Winne staat in voor afzonderlijke realisaties van opritten, terrassen, vijvers, grondwerken, beplantingen, zwembaden, ... Maar ook voor totaalprojecten, al dan niet in fasering van de aanlegwerken.

Resultaat

zien en houden. Onze medewerkers staan in voor professioneel uitgevoerde snoeiwerken, onkruidbestrijding, maaiwerken, ... Zowel voor eenmalig onderhoud, voor opvolging na aanlegwerken, als voor een onderhoudscontract.

Vakmanschap

Omdat Tuinen Tom De Winne er is sinds 1998. Wij kunnen dus steunen op meer dan 10 jaar ervaring om onze klanten degelijk en bruikbaar advies te geven over ontwerp, aanleg en onderhoud van hun tuin. De zaakvoerders hebben tevens een ruime professionele basis. Tom als graduaat tuinaannemer en Nele als gediplomeerd tuin- en landschapsarchitect.

Soberheid

Door op zoek te gaan naar concepten die eenvoud, rust en evenwicht uitstralen. Voor elke klant willen wij een creatie die uniek en fris, maar vooral tijdloos is.

Genieten

in de tuinen van Tom De Winne omdat ze ontworpen zijn met het oog op een minimum aan onderhoud. Er worden veel verschillende materialen gebruikt, met een mooie verhouding tussen het groen in de tuin en overige vlakken.

Een perfecte tuin het hele jaar door!